Apple: 4 milijuna narudžbi za iPhone 6 i iPhone 6 Plus u prva 24 sata

iphone-6-iphone-6-plus-100415915-large.idge

Da će novi iPhone 6 i iPhone 6 Plus biti prodajni hit, uopće nije trebalo sumnjati, a još prošli tjedan se moglo čuti kako su prednarudžbe oborile sve dosadašnje rekorde. Tako je Apple u službenom priopćenju danas potvrdio da je broj predbilježbi za oba modela u prva 24 sata dosegao čak četiri milijuna.

Analitičar Walter Piecyk tvrdi da je to dvostruko više od iPhone 5 2012 godine, dok informacije za prošlu godinu, odnosno iPhone 5s i iPhone 5c nisu dostupne. Apple, nažalost, ovu brojku nije raščlanio na pojedine modele, tako da ne znamo koliko se predbilježbi odnosi na iPhone 6, a koliko na iPhone 6 Plus.

Ovakva navala na novi iPhone i prije samog početka prodaje ne čudi. Uostalom, na to smo navikli i proteklih godina, no ovoga bi puta potražanja mogla biti osjetno veća zbog novog dizajna i većih zaslona. Naime, sada je sasvim sigurno da će novi iPhone kupiti i velik broj onih koji trenutno koriste Android uređaje samo zato što na iOS platformi takve do sada nisu mogli kupiti.

 

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT