Apple MagSafe prijenosni punjač je stigao. U kombinaciji s njim, možete puniti i iPhone USB-C punjačem

Appleov MagSafe magnetski prijenosni punjač napokon je stigao na (američko) tržište po cijeni od 99 dolara. Naravno, kad jednom prepliva Atlantik, cijena će mu porasti, a za koliko točno, možemo otvoriti kladionicu i odrediti koeficijente. Do tada se idemo pozabaviti detaljima ovog zanimljivog dodatka.

Dakle, MagSafe battery pack je dodatak iPhoneu s podrškom za MagSafe tehnologiju. Namijenjen svim iPhonea koji podržavaju magnetsko spajanje drugih uređaja i dodataka. Ovaj prijenosni punjač se jednostavno zalijepi za vaš iPhone 12 ili iPhone 12 Pro Max, koje puni bežično snagom 15W, što i nije impresivno s obzirom na tehnologije bežičnog punjenja koje danas poznajemo.

Ono što je zanimljivo jest činjenica da ovaj dodatak na sebi ima USB-C utor za punjenje, što znači da ga možete puniti USB-C punjačem, za razliku od samog iPhonea koji je zapeo na Lightning portu.

Ipak, ako je ovaj dodatak „zalijepljen“ za vaš iPhone, putem USB-C kabela punit ćete i jednog i drugog, s tim da se MagSafe punjač puni snagom 20W, a iPhone preko njega (bežično) 15W. MagSafe prijenosni punjač također može puniti i AirPods slušalice.

Za korištenje novog MagSafe prijenosnog punjača, iPhone je potrebno nadograditi na iOS 14.7.

 
 
Oglas
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT