Besplatno surfanje za Vip pretplatnike u Sloveniji (Si.Mobil) od 16. do 31.12.

Dobra vijest za sve Vip pretplatnike koji drugu polovicu prosinca namjeravaju provesti u Sloveniji, bilo zbog skijanja ili kupovine zimskih guma. Naime, ukoliko ste Vip pretplatnik, u razdoblju od 16. do 31. prosinca surfanje i slanje mailova će vam biti besplatno na slovenskoj mreži Si.Mobil, koja je isto kao i Vipnet dio Telekom Austria grupe.

Aktivacija besplatnog surfanja nije potrebna i automatski će se primjenjivati ukoliko se u navedenom razdoblju zateknete u Sloveniji i koristite Si.Mobil mrežu.

U nastavku pročitajte objavu za medije:

PRIPREMA ZA SKIJAŠKU SEZONU

Vipnet daruje besplatno surfanje i e-mail u Sloveniji

Besplatan prijenos podataka za sve Vip pretplatnike koji se od 16. do 31. prosinca spoje na Si.Mobil mrežu

Zagreb, 11. prosinca 2013. – Svi Vip pretplatnici, koji će u razdoblju od 16. do 31. prosinca boraviti u Sloveniji, moći će besplatno surfati i slati e-mail na Si.mobil mreži, a u zemljama EEA korisnicima su također na raspolaganju Roaming surf podatkovni paketi, dostupni već od 1kn/MB. Osnovna pogodnost Roaming surf paketa su znatno povoljnije cijene prijenosa podataka na mrežama koje se nalaze unutar grupe zemalja članica EEA (zemlje EU, Norveška, Island i Lihtenštajn) te u cijelom svijetu na mrežama Vodafone partnera.

– Prosinac je vrijeme kada građani tradicionalno odlaze na različita adventska putovanja, a  počinje i skijaška sezona te Vipnet s dva tjedna besplatnog podatkovnog prometa u Sloveniji,  svojim pretplatnicima osigurava još jedan prigodan blagdanski poklon. Ovim potezom još smo jednom pokazali da je korisničko iskustvo naš prioritet, a da iza toga stoje konkretne aktivnosti potvrđuje i ovogodišnje predstavljanje novih tarifa, zatim programa vjernosti Vip&Više, Vip foruma kao jedinstvene crowdsourcing platforme za razmjenu informacija te najnovije božićne ponude za naše korisnike – izjavio je Mario Cvitković, član Uprave Vipneta.  

Uključenje pogodnosti besplatnog podatkovnog prometa na mreži Si.mobil u Sloveniji nije potrebno već se ona primjenjuje automatski za sve Vip pretplatnike. Roaming surf paketi (zemlje EU, Norveška, Island i Lihtenštajn te mreže Vodafone partnera u cijelom svijetu) uključuju se jednostavnim slanjem SMS poruke na broj 480 s tekstom 75, 150, 250, 500 ili 1000. Uslugu možete uključiti i preko Moj Vip portala (moj.vip.hr), zatim na Vip prodajnim mjestima, preko Moj Vip aplikacije za mobilne uređaje te pozivom službi za korisnike na 091 7700.

 
 
Oglas
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT