Announcement

Collapse
No announcement yet.

Here Mape

Collapse

Unconfigured Ad Widget

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Here Mape

  Moze li mi neko objasniti način kako koristiti offline here mapu. Prošle godine sam instalirao na Iphoneu here mape koje sam namjeravao koristiti na putovanju. Uredno sam skinuo mapu države u koju sam putovao i kad sam je pokušao koristiti offline mape, tamo mi to nije mi radilo. Doduše imao sam Iphone na Airplane modeu. Direkcije mi uopce nisu radile i stalno mi je tražilo da se prikljucim na internet i wifi.

  Ove godine sam uzeo Nexus 5x otključan baš za putovanja i instalirao Here mape. Eh sad, logirao sam se na here app i pokrenuo mapu mjesta koje ću posjetiti. Hoće li se problem ponoviti i šta sam radio pogrešno? Ja dosta koristim google maps a Here sam eto samo jednom probao koristiti offline i to neuspješno. Hvala

 • #2
  Zaboravio sam reći da sam uredno skinuo sa here mape kompletnu državu u kojoj sam bio samo mi direkcije nisu radile dole.

  Comment


  • #3
   Jako čudno. Ja koristim dosta aktivno here maps i jednostavno je skinem, odspojim internet i stvar radi i to još sam skinuo offline paket glasovne navigacije. Čak sam primjetio da mi je u 3-4h vožnje potrošio svega 10ak megabajta možda malo više pa dok sam u HR internet ni ne gasim.

   Comment


   • #4
    Ja opet mislim da mi here mapa nije radila jer sam morao drtati telefon na airplane modeu radi roaminga. Valjda će mi na ovom otključanom telefonu sa sim karticom koju ću tamo kupiti, here mape normalno raditi i neću morati biti na airplane modeu.

    Comment


    • #5


     Śtrihiram ovo, i pičim bez problema. Nikad nisam mi nije vuklo internet brz moga dopuštenja, nekada pita dali želi kao da se spoji na net da skine stanje na cestama i slično, to odbijem i nastavom koristiti offline.

     Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

     Comment


     • #6
      Ma morao sam držati mob na airplane modeu radi roaminga pa je vjerojatno to i uzrok. Isto tako imam uključenu tu opciju kao i ti, use app offline. Valjda će mi na Nexusu raditi normalno. Uostalom vidjet ću kad dodjem a opet budem uzeo i online paket ako bude kakvih problema.

      Comment


      • #7
       Zakaj drzis uopce mob u airplane modu radi roaminga?

       Comment


       • #8
        Provjeri za svaki slučaj ako držiš mobitel u aeroplane modu jel ti gasi gps zbog navigacije. Probaj pokrenuti navigaciju sa isključenim aeroplane modom.

        Comment


        • #9
         ako neko nije upratio i da ne bilo zabune, here maps su preimenovane u here WeGo.

         meni los potez, nekako mi sad djetinjasto zvuci, a kad citav sve mi nesto super mario u glavi kako skakuce i govori here WeGo.


         Sent from my E6653 using Tapatalk

         Comment


         • #10
          Evo sam se vratio sa putovanja a koristio sam otkljucan Nexus5X i stvar je ta da izbjegnem roaming uzeo sam uneverzalni sim i to bez ikakvog plana. Tako sam izbjegao roaming a telefon nisam imao potrebu drzati na airplane modeu. Nokia Here WeGo mape su radle bezprijekorno sa glasovnom navigacijom. Kad sam stavio opet telefon na airplane mode, mape nisu radile. Preporuka za sve koji putuju negdje van EU, koristiti otkljucan telefon uz univerzalni sim jer ako koristis svoj telefon moras ga drzati na airplane modeu a tad WeGo mape nije moguce koristiti.

          Comment


          • #11
           Ja ponovo pitam,zasto pobogu treba u roamingu drzat mob u airplane modu?prosao sam cijelu europu i nijednom to nisam napravio?!a nisam kune potrosio vani???

           Comment


           • #12
            Isto pitanje i mene zanima, zašto držati mobitel u roamingu u airplane modu? Isto kao i idroid nikad u drugoj državi nisam stavio mob u airplane mode, izgasio sam u postavkama podatkovni promet u roamingu i to je to, sve ostale funkcije telefona su radile najnormalnije osim podatkovnog prometa, i nikad mi nije došao ekstra račun za roaming.

            Comment


            • #13
             Kako ubaciti gpx ili klm file u neku apk i koju

             Comment

             Working...
             X