Announcement

Collapse
No announcement yet.

Aplikacije za iOS - preporuke

Collapse

Unconfigured Ad Widget

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Aplikacije za iOS - preporuke

  Click image for larger version

Name:	appstore_logo.png?resize=150%2C150.png
Views:	1
Size:	6.0 KB
ID:	258

  Aplikacije i njihova kvaliteta, dizajn, te širok izbor svakako su jedna od najvećih prednosti iOS platforme kao takve.
  Zato se i logično nameće ova tema, koju često imaju i drugi forumi.
  Ideja je da se u temi nabroje aplikacije koje imate na mobitelu i koristite često, ali i one koje su vam se pokazale izuzetno korisne u nekim situacijama.
  Možda nebi bilo loše otvoriti zasebnu temu za aplikacije, jednu za igre, ili baš po kategorijama, npr. foto, web, društvene mreže/poruke, uredske aplikacije... ali to se može putem još promijeniti ako bude potrebe.
  Da bi sve na nešto i izgledalo preporučam da se uz ime aplikacije navede i cijena ako košta nešto, kao i da se stavi + prije opisa ako se radi o "univerzalnoj" aplikaciji koja je posebno prilagođena radu i na velikom ekranu iPada.
  Također kopiranje linka na App store neće škoditida ljudi lakše dođu do konkretne aplikacije.

  Na mobitelu imam 150 aplikacija i naravno da nema smisla da sve nabrajam, pa ću za sada nabrojati 10 ponajboljih, pa s vremenom dodavati nove liste

  Documents + - MUST HAVE i ujedno FREE aplikacija na iPhoneu. Ako volite imati dokumente ( i to gotovo sve vrste koje vam padnu na pamet: word, ppt, RAR, ZIP, jpg, MP3, još masa audio, video i drugih formata) složene po mapama kao na kompu, ili jednostavno želite otvarati formate za koje nemate ugrađeno podršku u iOSu ili želite prebacivati datoteke nevezano za iTunes čak i putem WiFi-a. Ako želite pristupati cloud diskovima i uslugama svih relevantnijih ponuđaca preko jedne aplikacije. Ili jednostavno želite downloadati neki sadržaj s web stranica (npr.skidanje pjesma s YouTubea preko raznih convertera), ova aplikacija može sve to i mnogo više.
  Omogućava vam pristup i iCloud Driveu, a i dopušta zaštiti sam ulaz u aplikaciju passwordom ili TouchIDem. Pravi mali švicarski nožić, koji nije samo besplatan i praktičan, nego i stvarno brz i ugodan oku.
  Aplikacija za preporuku samo takvu
  https://itunes.apple.com/us/app/docu...364901807?mt=8

  Spark + - mail klijent koji mi odlično zamijenjuje Mailbox. Jednostavna, milion funkcija, besplatna..
  https://itunes.apple.com/us/app/spar...997102246?mt=8

  Pocket + - odlična aplikacija za spremanje linkova, web članka za kasnije
  https://itunes.apple.com/us/app/pock...309601447?mt=8

  Telegram + - praktična aplikacija za dopisivanje, dobra alternativa WhatsAppu u nekim stvarima i puno bolja
  https://itunes.apple.com/us/app/pock...309601447?mt=8

  Keynote + - besplatna Appleova aplikacija koja dolazi sa svakim novim uređajem. Omogučava izradu/pregled stvarno lijepih i bogatih prezentacija na mobitelu/tabletu i sinkronizirana s istoimenom aplikacijom na Macu i web aplikacojom za Windowse
  https://itunes.apple.com/us/app/keyn...361285480?mt=8

  Pages + - besplatna Appleova aplikacija koja dolazi sa svakim novim uređajem. Omogučava izradu/pregled dokumenata na mobitelu/tabletu i sinkronizirana s istoimenom aplikacijom na Macu i web aplikacojom za Windowse
  https://itunes.apple.com/us/app/pages/id361309726?mt=8

  VLC + - odlična besplatna aplikacija za gledanje i prebacivanje videa najrazličitijih formata s podrškom za titlove, poznata na računalima, prilagođena za mobitele
  https://itunes.apple.com/us/app/vlc-...650377962?mt=8

  Infuse + - odlična besplatna aplikacija za gledanje i prebacivanje videa najrazličitijih formata s podrškom za titlove i njihovo automatsko preuzimanje s weba. Preuzima čak covere filmova, opise... Odlično izgleda i radi
  https://itunes.apple.com/us/app/infu...577130046?mt=8

  Tubex + - za gledanje YouTubea, omogučava da gledate YouTube preko slika-u-slici opcije, u drugim aplikacijama. Također zanimljiva opcija je da vam daje mogučnost da video slušate u pozadini ili za ugašenim ekranom.
  https://itunes.apple.com/us/app/tube...939906112?mt=8

  ProCam (4.99$) + - ako mislite da je originalna Apple aplikacija kamera ograničena ili vam jednostavno nedostaju neke naprednije opcije, sve ih imate u ovoj aplikaciji.
  I za fotografiranje i za video snimanje. Masa opcija, sve koje vam padnu na pamet.
  Premda aplikacija nešto košta, vrijedi svake kn ili $, ako su vam naveden opcije važne. S vremena na vrijeme je znala biti i besplatna
  https://itunes.apple.com/us/app/proc...730712409?mt=8


  Što mislite o navedenim aplikacijama? Koji su vaši favoriti? Koristite li neke već od prije ili ste neke sad tek otkrili?

 • #2
  Odlicne aplikacije si stavio svidjaju mi se,ne znam koju bi jos nadodao,dobar izbor (Y)

  Comment


  • #3
   Dobrea aplikacije. Ja isto tako često koristim Puffin web browser kod gledanja streaming utakmica na Iphoneu jer sam tako u mogućnosti da koristim flash koji nudi Puffin.

   Comment


   • #4
    Drippler je koristan app, kako na androidu tako i na ios´u

    Comment


    • #5
     Da li neko može da mi preporuči aplikaciju koja može da automatski da šalje SMS ili email?

     Comment

     Working...
     X