Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tarifa ''RASPALI''

Collapse

Unconfigured Ad Widget

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Tarifa ''RASPALI''

  Uzeo preko žene neki dan ovu tarifu i iPhone 6 i 6GB interneta.


  85 kuna mjesečno, pozivi i poruke su ''flat'', nema uspostave poziva, obračunska jedinica 60 sekundi + 15kuna državnih nameta.

  Također mi se sada sviđa kod njih što nude dosta interneta u paketima.
  Nadam se da će natjerati ostale operatere da snize cijene ili da povećaju pakete podaktovnog prometa, pogotovo Vipnet...koji daje u L+ tarifi za 190kuna bijednih 2GB interneta.

 • #2
  Znaci tarifa + promet 6GB te izade 175kn? Koliko sa uredajem?

  Comment


  • #3
   Mene tu zanima, ima neka šema s bez ugovorne obveze. Ako sma shvatio uzmes uredaj i tarifu, bez obveze je tarifa al onda je 10 15kn skuplja al uredaj uzimas na ugovor obvezan od 12 ili 24 miseca. Znaci li to da ja nakon misec dana otkantam tarifu i ostaje mi samo placat uredaj za 1500kn cca manje nego da isto napravim u npr sancta domenice?

   Comment


   • #4
    315kn mjesecno sa svim davanjima, uključujući davanja državi. Uređaj je mislim 140kn mjesecno, ali kažem još jednom 315kn je mjesecno sa 6GB interneta. Ova količina prometa mi je ok, skidam igrice, YouTube, TuneIn radio, IM servisi, 3 maila, surfanje...i sad mi je ostalo cca. 3GB do kraja mjeseca.
    Uglavnom su mi brzine na LTE između 80Mbps-100Mbps.

    Također moram napomenuti, da prilikom aktivacije tarife i odabranog paketa i interneta, dodjeljuje vam se puni paket internet prometa, znaci nema onog da je proporcionalno danima korištenja.
    A može se iz mjeseca u mjesec mijenjati paket interneta.

    Npr. sljedeći mjesec si mogu bez ikakave naknade spustiti promet na npr. 1GB.

    @Tomica
    To da li je tarifa skuplja bez ugovorne obveze mislim da nije istina.    6. Na koji način i uz koje obvezno trajanje ugovora mogu aktivirati tarifu Raspali?
    Za aktivaciju tarife Raspali trebaš osobno potpisati pretplatnički ugovor na bilo kojem od Tele2 ovlaštenih prodajnih mjesta ili jednostavno sve obaviti putem Tele2 web shopa. Obavezno trajanje pretplatničkog Ugovora može iznositi 12 ili 24 mjeseca, a moguće je potpisati pretplatnički ugovor i bez obveznog trajanja ugovora.

    Comment

    Working...
    X