Glasine: Samsung Galaxy Alpha će biti zamijenjen serijom Galaxy A

Alpha 5

Informacije koje ovih dana dopiru iz Južne Koreje, sugeriraju da bi prvi Samsungov metalni smartfon – Galaxy Alpha, u veljači mogao biti zamijenjen nedavno predstavljenom serijom Galaxy A. Radi se o modelima A3 i A5, a uskoro i A7, koji bi se trebali smjestiti u nekakav srednji cjenovni razred.

Koliko su ove glasine pouzdane, za sada je teško reći, no činjenica je da se Samsung tijekom ove godine bio pritisnut jakom konkurencijom iz Kine, koja nudi uređaje po povoljnijim cijenama, što je na kraju utjecalo na osjetno smanjenje Samsungove dobiti.

Samsung je natjeran na svojevrstan zaokret, tj. prilagodbu novonastaloj situaciji, a jedan od prvih poteza je lansiranje Galaxy A serije koja nudi metalna kućišta po nešto nižim cijenama. Prema ovim navodima, Galaxy Alphu bi u ponudi trebala zamijeniti sva tri gore navedena modela.

Galaxy A3 i A5 su trenutno dostupni u Kini i Rusiji, a hoće li se i kada pojaviti na našem tržištu, za sada je nezahvalno nagađati.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT