Glasine: Samsung Galaxy J1

Sasmung Galaxy J1

Nakon nedavno predstavljenih serija Galaxy A i Galaxy E, čini se da Samsung sprema još jednu zvjezdanu nakupinu. Ako je vjerovati glasinama koje prenosi Sammobile, Samsung u rukavu skriva i seriju pod nazivom Galaxy J. Iz specifikacija koje prate fotografije izvjesnog modela Galaxy J1, možemo zaključiti da se radi o uređaju nižeg cjenovnog ranga, a s obzirom na naziv, čini se da Samsung napokon sređuje zbrku u nazivlju svojih modela.

Tako će Samsung Galaxy J1 doći sa, sada već malim, 4,3” zaslonom, bit će pokretan 64-bitnim Marwell PXA1908 četverojezgrenim (64-bitnim) procesorom, imat će 1 GB RAM-a, 4 GB interne memorije, utor za microSD memorijske kartice i 1850 mAh bateriju. Stražnja kamera ima senzor od pet, a prednja od dva megapiksela. Operativni sustav koji se spominje u ovim glasinama je Android 4.4 KitKat.

Na tržište će doći u single i dual SIM varijantama, a moći će se birati i između 3G i 4G modela. Za sada nemamo informaciju o službenoj najavi, kao ni o cijeni.

 
 
Oglas
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT