Hrvatski Telekom otvorio digitalni T-Centar s inovativnim uslugama

Novi T-centar Vukovarska

Hrvatski Telekom otvorio je u Zagrebu prvi digitalni multimedijski centar u Hrvatskoj s inovativnim uslugama i visokotehnološkom ponudom u Ulici grada Vukovara 23. Postojeći i novi HT-ovi korisnici u T-Centru mogu se upoznati s novim uslugama i proizvodima na drugačiji način, a do 10. rujna ili do isteka zaliha, uz niz poklona prvim kupcima, najpoželjniji vrhunski uređaji sniženi su i do 400 kuna.

Cijeli prostor preuređenog T-Centra opremljen je digitalnim zaslonima koji na multimedijski način predstavljaju korisnicima usluge Hrvatskog Telekoma. Posebna zona u T-Centru rezervirana je za inovativne kategorije, poput pametnih satova, uređaja za fitness, dronova i virtualnih naočala.

„Poboljšanje korisničkog iskustva jedan je od naših ključnih strateških ciljeva, stoga smo i u ovom preuređenom T-Centru uveli niz novina kojima korisnicima želimo olakšati izbor i cijeli boravak učiniti ugodnijim i zanimljivijim. Ponudom najnovijih uređaja, ali inovativnih usluga i na ovom mjestu potvrđujemo svoju ulogu tehnološkog lidera na hrvatskom telekomunikacijskom tržištu“, istaknula je Nataša Rapaić, članica Uprave HT-a za privatne korisnike.

Novi T-centar Vukovarska 2

Uz besplatni bežični internet, mogućnost punjenja mobilnih uređaja i besplatnu kavu, korisnici novog T-Centra dobivaju i jedan sat besplatnog parkiranja na obližnjem parkiralištu Cibone. Za poslovne korisnike i za privatne korisnike sa složenijim ponudama predviđen je poseban konzultacijski kutak.

“Za naše poslovne korisnike razvili smo najsuvremenija komunikacijska rješenja prilagođena širokom spektru djelatnosti i veličine poslovanja. HT je više od ponuditelja usluga, pouzdan smo partner svim poduzetnicima, od onih koji tek pokreću posao, do onih koji razvijaju nove usluge ili čine iskorake na strana tržišta. Nakon Business Showrooma koga smo nedavno otvorili u Sky Officeu, ovaj je T-Centar još jedno mjesto na kojemu možemo pokazati sve mogućnosti koje nudimo poslovnom sektoru“, rekao je Saša Kramar, član Uprave HT-a za poslovne korisnike.

Andrea Andrassy oduševljena je ponudom u T-Centru

Među inovativnim uslugama novog T-Centra je virtualna košarica koja omogućuje korisniku da započne kupnju na webu i završi je u T-Centru ili obratno. Rezervacija termina moguća je i putem interneta do sedam dana unaprijed, a na izlasku iz T-Centra korisnici mogu dati povratno mišljenje o svom zadovoljstvu. Od web agenata u posebno označenom dijelu T-Centra korisnici mogu saznati koje su prednosti online shopa i kako ga koristiti, a na raspolaganju je i posebna aplikacija koja prezentira usluge i uređaje na inovativni način uz kombiniranje najboljih opcija. Također, u T-Centru moći će se kupiti i najnoviji modeli 4K HD televizora.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT