HTC U19e i HTC 19+ službeno predstavljeni

Već dugo ne čusmo ni glasa od HTC-a, i već smo se polako počeli brinuti. Između ostalog, očekivali smo novi flagship, no kako je krenulo, još ćemo se načekati. Međutim, u pauzi proizvodnje Pixela za Google i Vive uređaja za virtualnu stvarnost, HTC se odlučio proizvesti dva uređaja srednjeg cjenovnog razreda, maštovitih imena HTC U19e i HTC 19+.

Ako ste uspjeli zapamtiti imena, krenimo s njihovim specifikacijama. HTC U19e dolazi sa 6-inčnim zaslonom, pokretan je Snapdragon 710 procesorom u kombinaciji sa 6 GB RAM-a, a donosi i 128 GB interne memorije. Kapacitet baterije iznosi 3930 mAh.

Uređaj straga ima dvije kamere. Jednu s 12 MP senzorom i f/1.8 otvorom blende te drugu s 20 MP telefoto senzorom i f/2.6 otvorom blende. Za selfije je zadužen 24 MP senzor, a društvo mu čini 2 MP skener šarenice oka za biometrijsku sigurnost.

Uređaj će se u prodaji na Tajvanu pojavi u ljubičastoj i zelenoj boji kućišta, po cijeni od oko 420 eura. Za sada nema informacija o dostupnosti i cijenama na europskom tržištu.

Drugi uređaj predstavljen danas – HTC 19+. Dolazi sa 6,2-inčnim zaslonom, pokretan je MediaTekovim Helio P35 procesorom u kombinaciji s 4 GB ili 6 RAM-a, dok baterija donosi kapacitet 3850 mAh. Ovaj model donosi 13 MP glavnu i 8 MP ultra širokokutnu kameru te 5 MP senzor dubine.

Cijena ovog modela na Tajvanu kreće od 280 eura za osnovni 4/64 GB model, odnosno 310 eura za 6/128 GB. Hoće li i kada ovaj uređaj stići na europsko tržište, za sada nema informacija kao ni za prvi model.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT