Huawei Band 6 sportska narukvica služebeno predstavljena

Huawei je službeno predstavio novu sportsku narukvicu, Huawei Band 6, kao svojevrstan odgovor na nedavno predstavljenu Xiaomi Mi Band 6. Huawei je napravio dvogodišnju stanku od posljednje Band 4 narukvice, vjerojatno zato jer se odlučio ići na Huawei Watch Fit, stoga ne čudi značajno poboljšanje u odnosu na prethodnu verziju. Doduše, gotovo jednak dizajn dijeli nedavno najavljena Honor Band 6 narukvica što i ne čudi s obzirom na donedavnu povezanost ta dva branda.

Za razliku od Xiaomija, Huawei se odlučio za klasični pravokutasti izgled kućišta u kojeg je ubacio veliki 1.47-inčni AMOLED zaslon rezolucije 194 x 368 piksela. Zaslon je drastično povećan, imajući na umu da je dijagonala LCD zaslona na Huawei Band 4 iznosila svega 0.96 inča, a ovaj zauzima 64% prednje površine. Zaslon će imati i mnoštvo lica koja su dostupna putem Watch Face Store aplikacije.

Band 6 narukvica je teška svega 18 grama i donosi vodootpornost do 50 metara dubine. Baterija bi trebala izdržati do dva tjedna rada na jednom punjenju, odnosno 10 dana pri intenzivnom korištenju. Huawei garantira da će narukvica raditi 2 dana na 5 minutnom punjenju baterije.

Pored mjerenja otkucaja srca zahvaljujući TruSeen 4.0, praćenja spavanja pomoću TruSleep 2.0, praćenju disanja te praćenja stresa preko TruRelax 2.0 softvera, Band 6 donosi i mogućnost mjerenja razine kisika u krvi SpO2 senzorom.

Narukvica će moći pratiti do 96 različitih sportskih aktivnosti, a donosi i mogućnost primanja obavijesti i poziva s mobitela, mogućnost kontrole kamere i glazbe na mobitelu.

Narukvica će biti dostupna u nekoliko boja, narančastoj, zelenoj i crnoj (Amber Sunrise, Forest Green i Graphite Black), a koštat će približno 53 USD, odnosno 340 kuna. Za sada nemamo informacije kada će biti dostupna na hrvatskom tržištu i u susjednim državama.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT