iPhone 6s i iPhone 6s Plus od danas u ponudi Vipneta

iPhone 6s Vip

Iz Vipneta sada i službeno javljaju da je iPhone 6s već danas dostupan u zagrebačkim Vip centrima u verziji 16 GB i 64 GB u više boja, dok je iPhone 6s Plus dostupan ekskluzivno na Vip webshopu u različitim bojama u verzijama od 16, 64 i 128 GB.

Što se cijena tiče, navedimo da je iPhone 6s 16 GB uz pretplatničku tarifu Bez granica XXL+ dostupan za 899,00 kuna, uz dodatak 100 kuna mjesečne otplate, dok je iPhone 6s Plus 16 GB uz istu tarifu dostupan za 1699 kuna jednokratno i uz otplatu 100 kuna mjesečno.

Ostale detalje saznajte iz objave za medije koja slijedi u nastavku.

 

Zagreb, 9. listopada 2015. – iPhone 6s dostupan je već danas u zagrebačkim Vip centrima u verziji 16 GB i 64 GB u više boja dok je iPhone 6s Plus dostupan ekskluzivno na Vip webshopu u različitim bojama u verzijama od 16, 64 i 128 GB.

Najnoviji mobilni uređaji iPhone 6s i iPhone 6 plus izvana izgledaju gotovo jednako kao i njihovi prethodnici, ali su se zato značajne promjene dogodile iznutra, uz inovacije na svakoj razini. Najveće i najvažnije promjene su A9 čip, koji sada ima i do 90% bolje grafičke performanse od prethodnika iPhonea 6 i 3D Touch zaslon, koji prepoznaje dodire te prema jačini pritiska otvara razne nove mogućnosti. Poboljšanja su značajna i u kameri, koja sada ima 12 MP a može snimati i 4K video.

iPhone 6s 16 GB je uz pretplatničku tarifu Bez granica XXL+ dostupan za 899 kuna jednokratno uz 100 kuna mjesečne otplate, dok je iPhone 6s Plus 16 GB uz istu tarifu dostupan za 1699 kuna jednokratno i uz otplatu 100 kuna mjesečno.

Razlikovanjem snage pritiska na zaslon nova tehnologija 3D Touch omogućuje nove načine navigacije. Prepoznaje jačinu pritiska na ekran pa mnoge radnje postaju brže i jednostavnije. A zahvaljujući novoj Taptic Engine tehnologiji korisnik odmah dobiva i opipljivu povratnu informaciju.

Najnoviji procesor A9 s 64-bitnom arhitekturom pruža i do 70 % brže performanse, a grafički procesor brži je do čak 90 % te bez problema pokreće i najzahtjevnije aplikacije i igre.

Nova kamera sada snima u 4K rezoluciji koja je do četiri puta veća od 1080p HD videozapisa.

iSight kamera sada snima oštrije i detaljnije fotografije od 12 MP, a nova 5-megapikselna FaceTime HD kamera, omogućuje izradu majstorskih selfija.

Aplikacija Live Photos snima trenutke neposredno prije i nakon izrade fotografije koja se potom jednim dodirom pretvara u živu snimku za uspomenu.

Touch ID sada ima novi senzor za identifikaciju otiska prsta koji otključavanje telefona čini još jednostavnijim i sigurnijim. iPhone 6s dolazi s LTE Advanced tehnologijom, dvaput bržom od prethodne generacije. Podržava više LTE pojaseva nego ijedan drugi smartphone. Prilikom spajanja na Wi‑Fi, surfanje, preuzimanje aplikacija i sve drugo, postalo je i do dva puta brže. Uz Vipnetove tarife Bez granica+ korisnici na svojim iPhone 6s i 6s Plus uređajima mogu uživati u surfanju maksimalnim brzinama do 187 Mbit/s uz uključen 4G+/LTE.

iOS 9 posljednja je inačica iOS operativnog sustava čije su glavne odlike inteligencija, sigurnost i brzina, čime se s razlogom svrstava među najnaprednije operativne sustave na svijetu.

Kućište je napravljeno od nove legure aluminija serije 7000 kakva se inače koristi u zrakoplovnoj industriji. Staklo koje ga štiti najsnažnije je i najotpornije staklo ikad upotrebljeno na nekom pametnom telefonu. Srebrnom, zlatnom i svemirski sivom sada se pridružio i iPhone 6s u boji ružičastog zlata. iPhone 6s ima 4,7 – inčni zaslon, dok iPhone 6s Plus ima 5,5-inčni Retina HD zaslon s 3D Touchem.

 
 
Oglas
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT