Je li ovo Microsoftov Surface Phone?

ms-surface-phone-intel

Ako je vjerovati poznatom cinkeru Evanu Blassu, a nemamo razloga ne vjerovati, Microsoft radi na novom Windows 10 smartfonu koji bi svjetlo dana trebao ugledati tijekom sljedeće godine.

Najzanimljiviji detalj je procesor koji bi ga trebao pokretati, a prema Blassu, to će biti Intelov procesor namijenjen laptopima. U ovom trenutku nije jasno kako će se mobilni Windowsi vrtjeti na x86 procesoru, budući da Intel ne razija ARM arhitekturu.

Je li ovo zapravo Surface Phone o kojem se već dulje špekulira i hoće li on možda vrtjeti pune Windowse? Ovo bi u kombinaciji s jakim procesorom imalo više smisla, s obzirom da je Microsoftova mobilna platforma praktički mrtva.

S druge strane, iz Microsofta i dalje stižu signali da će nastaviti ulagati u ARM arhitekturu, ali bez preciziranja bilo kakvih ciljeva, zato sve ove informacije, uključujući i fotografije nekog ranog prototipa, treba uzeti s velikom dozom rezerve.

microsoft-said-to-be-working-on-a-phone-powered-by-a-intel-laptop-class-processor-2

microsoft-said-to-be-working-on-a-phone-powered-by-a-intel-laptop-class-processor

the-project-appears-to-be-on-track-according-to-an-update-from-evan-blass

microsoft-said-to-be-working-on-a-phone-powered-by-a-intel-laptop-class-processor-1

 
 
Oglas
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT