Lenovo kupcima skupljih modela poklanja VR masku

Lenovo antvr

Lenovo bi mogao postati jedan od proizvođača koji će virtualnu stvarnost uvesti na velika vrata. Kompanija je na nedavnom predstavljanju Vibe X3 smartfona demonstrirala i dodatak u vidu maske za virtualnu stvarnost. Rješenje iz Lenova funkcionira na isti način kao i Samsungov Gear VR – za prikaz VR aplikacija služi smartfon, u ovom slučaju Vibe X3. Razlika je u cijeni, dodatak stoji svega 30$, a Lenovo će ga isporučivati svim kupcima svojih smartfona u vrijednosti od 470 dolara ili više. Drugim riječima, kupnjom flagshipa iz Lenova kupac će dobiti i VR masku. Ako uzmemo u obzir podatak da je kompanija prošle godine prodala 16 milijuna smartfona, to znači da bi virtualna stvarnost lako mogla pronaći put do mnogih kućanstava.

Sljedeće godine možemo očekivati velike pomake po pitanju virtualne stvarnosti – Samsung je već započeo prodaju svoje Gear VR maske, Google već neko vrijeme nudi jeftinu kartonsku alternativu, Facebook početkom godine počinje s prodajom svog Oculus Rifta, a sada i kineski Lenovo ulazi u igru. Ne zaboravimo spomenuti i HTC Vive, kojeg smo imali prilike isprobati.

 
 
Oglas
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT