Microsoft ukida podršku za Skype za WP 7

Microsoft je upravo objavio kako prestaje razvijati nadogradnje i pružati podršku za svoju Skype aplikaciju na Windows Phone 7 operativnom sustavu, no sama aplikacija je i dalje dostupna u Windows Phone trgovini i može se koristiti za uobičajene aktivnosti. 

Ovakve odluke su razumljive kad se radi o starim i na smrt osuđenim operativnim sustavima kakav je Windows Phone 7, no pomalo je neobično da netko uskraćuje podršku za nadogradnje upravo za vlastitu aplikaciju i to na vlastitom OS-u.

Microsfot nastavlja razvijati aplikacije i pružati podršku za svoje proizvode na Windows Phone 8 platformi, dok Windows Phone 7 očito mora umrijeti zajedno sa svojim aplikacijama. Iako je već nemogućnošću nadogradnje WP7 uređaja na WP8 OS Microsoft dao do znanja da staroj platformi okreće leđa, ovakve vijesti nikako ne pridonose vjerodostojnosti i dosljednosti jedne kompanije kao što je Microsoft.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT