Motorola Moto X Style i Moto X Play službeno predstavljene

Nakon novog modela Moto G, Motorola je danas predstavila dva nova uređaja iz serije X: Moto X Style i Moto X Play. Moto X Style dolazi s 5,7-inčnim zaslonom QHD rezolucije, pogonjen je Qualcommovim Snapdragon 808 procesorom koji kuca na taktu od 1,8 GHz. Uređaj ima 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije, iako će u ponudi biti i 64 GB model. Tu je i utor za memorijske kartice, a operativni sustav je Android 5.1 Lollipop.

Prava poslastica je kamera koja dolazi s 21 MP senzorom, f/2.0 otovorm blende, 1.4μm veličinom piksela, phase-detection fokusom i dvotonskom bljeskalicom. Kamera je sposobna snimati HDR i 4K video, ali je iz nekog razloga izostala optička stabilizacija. Sprijeda dolazi 5 MP kamera koja također ima bljeskalicu.

Baterija uređaja ima kapacitet od 3000 mAh, a tu je i podrška za brzo punjenje. Prema Motorolinim tvrdnjama, radi se o najbržem takvom sustavu, jer za 15 minuta punjenja osigurava rad uređaja u trajanju od 10 sati.

Motorola Moto X Play, je pak, hardverski malo slabiji uređaj od gore navedenog Style modela. Dolazi s 5,5-inčnim zaslonom 1080p rezolucije, pogonjen je Qualcommovim Snapdragonom 615 u kombinaciji s 2 GB RAM-a. Interna memorija iznosi 16, odnosno 32 GB, s mogućnošću proširivanja memorijskim karticama.

Baterija ovog modela sadrži čak 3630 mAh kapaciteta, što će prema riječima Motorolinih inženjera osigurati dva puna dana autonomije.

Kamera i ovdje ima senzor od 21 megapiksela s f/2.0 otvorom blende, uz podršku dvotonske bljeskalice. Razlika je u tome što glavna kamera ovdje ne snima 4K video, već 1080p. Sprijeda i ovdje nalazimo 5 MP kameru kao i na Style modelu.

Oba uređaja u prodaju kreću tijekom kolovoza, a o dostupnosti na našem tržištu za sada nema informacija.

 

 
 
Oglas
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT