Motorola Razr sa savitljivim zaslonom: prve službene fotografije [Dopuna] Prva fotografija uživo

Dva tjedna prije službenog predstavljanja, procurile su prve službene fotografije nove Motorole Razr. Radi se o uređaju koji će u velikoj mjeri nalikovati, odnosno skoro u potpunosti preuzeti dizajn preklopne Motorole Razr V3 iz 2004. godine, koja je u to doba bila iznimno popularna.

Naravno, razlika je tome što će uređaj sadržavati savitljivi zaslon, a to znači da kad se rasklopi, moći ćete uživati u velikom zaslonu dijagonale 6,2 inča. Pored ovog, na kućištu će se nalaziti i sekundarni 2,7-inčni zaslon za prikaz obavijesti i osnovnih informacija dok je uređaj sklopljen.

Za razliku od Samsungovog Galaxy Folda i Huaweija Mate X, Motorola Razr neće donijeti ultimativni hardver. Naime, glasine koje prate cijelu priču sugeriraju Snapdragon 710 kao pokretački stroj, 4 GB RAM-a i 64 GB spremišnog prostora. Moguće je da će se u ponudi naći i model sa 6 GB RAM-a u kombinaciji sa 128 GB interne memorije. Baterija bi trebala imati kapacitet 2730 mAh, što je za današnje standarde prilično malo, no ne možemo suditi dok se ne pojave prvi testovi.

Bez obzira na relativno slabašan hardver, Motorola će ovaj uređaj na američkom tržištu prodavati po prilično paprenoj cijeni od 1500 dolara, navode isti izvori, što govori u prilog tezi da se radi o uređaju koji će za jednu od glavnih uloga imati privlačenje pogleda.

Hoće li Motorola Razr biti dostupna na našem tržištu, za sada nemamo informacija.

Dopunjeno

Stigli su i novi renderi te prva fotografija uživo

 
 
Oglas
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT