Motorola Razr sa savitljivim zaslonom službeno predstavljena

Motorola je danas i službeno predstavila ne tako dugo očekivani smartfon s preklopnim zaslonom – Motorola Razr. Kao što je iz glasina bilo poznato, radi se o uređaju manjih dimenzija, koji kad se rasklopi daje zaslon dijagonale 6,2 inča, a po vanjskom dizajnu podsjeća na stari Motorolin Razr V3 iz 2004. godine.

Uređaj je pokretan Qualcommovim Snapdragon 710 procesorom, ima 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije. Po izboru procesora je vidljivo da Motorola ovdje ne cilja na klijentelu koja će na mobitelu vrtjeti PUBG, već na one kojima su prioritet kompaktne dimenzije, i koji u kombinaciji s time dobivaju najmoderniju zaslonsku tehnologiju.

Baterija ima kapacitet 2510 mAh, a operativni sustav je, pomalo čudno za ovo doba godine, Android 9. Osnovna kamera sadrži senzor od 16, selfie od 5 megapiksela.

 

Kad je uređaj sklopljen, na vanjskoj strani je moguće koristiti i manji 2,7-inčni zaslon koji može poslužiti i kao tražilo za kameru, dakle možete snimati bez potrebe za rasklapanjem kućišta. Naravno, na njemu ćete vidjeti i obavijesti, indikatore itd.

 

Zanimljivo je da uređaj nema utor za fizičku SIM karticu, već koristi isključivo eSIM sustav kojeg još uvijek velik dio operatera ne podržava.

 

Motorola Razr će u početku biti dostupna ekskluzivno kod američkog operatera Verizon, i to po cijeni od 1.499 dolara.

[OH DEAR: responsive_youtube has some malformed syntax.]
 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT