Motorola službeno predstavila Moto 360 pametni sat nove generacije

nova moto360-

Motorola je na berlinskom IFA sajmu sada i službeno predstavila novu generaciju Moto 360 pametnog sata. Ove godine će na izbor biti cijela hrpa modela, s nekoliko kombinacija boja i remenja. U osnovi, Moto 360 dolazi u muškoj i ženskoj varijanti. Muška dolazi s promjerom lica od 42 i 46 milimetara, dok će ženska varijanta biti dostupna u 42 milimetra i s tanjim remenom.

Nakon toga, kupci na raspolaganju imaju srebrnu, crnu, zlatnu i rozu (ženska varijanta) boju kućišta, a na raspolaganju je i izbor tekstura, odnosno uzoraka.

Novi Moto 360 sadrži nekoliko senzora, uključujući i onaj za mjerenje otkucaja srca. Motorola obećava i dvostruko dulju autonomiju nego kod prve generacije, a uređaj podržava i bežično punjenje. Procesor koji pokreće ovaj sat je Snapdragon 400, tu je i 512 MB RAM-a, 4 GB prostora za pohranu i Gorilla Glass 3 zaštitni sloj. Veći, 46-milmetarski model će imati bateriju kapaciteta 400 mAh. Uređaj je, naravno, temeljen na Android Wear operativnom sustavu i otporan na vodu i prašinu.

Nadalje, Motorola je predstavila i “sportsku” varijantu svog pametnog sata. Tako se 42 mm model može nabaviti u kombinaciji sa silikonskom remenom. Ovaj model će namijenjen onima koji se često bave sportskim aktivnostima, a više detalja o njemu očekujemo uskoro.

moto360sport

 

 

 
 
Oglas
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT