Nakon posljednje nadogradnje Google Fit bi mogao postati vaša fitness aplikacija prvog izbora

GoogleFit nadogradnja (upgrade)

Nakon posljednje nadogradnje koja donosi hrpu novih opcija, Google Fit bi mogao postati vaša fitness aplikacija prvog izbora. Aplikacija sada nudi prikaz statistike u stvarnom vremenu, bilo da se radi o šetnji, trčanju ili vožnji bicikla, a pri tom se bilježi tempo, ruta, nagibi i sl. stvari, sve u svrhu održavanja i podizanja motivacije.

Vlasnici Android Wear uređaja također će imati koristi od nadogradnje – aplikacija u kombinaciji s pametnim satom broji sklekove, trbušnjake i čučnjeve, a potom sve bilježi u dnevnik vježbanja. Osim pametnih satova, Google Fit moguće je povezati i s pametnim narukvicama.

Od ostalih mogućnosti, treba spomenuti komunikaciju i razmjenu podataka s aplikacijama treće strane, poput onih za praćenje prehrane, režima dijete i spavanja (MyFitnessPal, Fatsecret, Lifesum, LoseIt, Sleep as Android i dr.). Nadogradnja bi na vaše uređaje trebala stići u roku od nekoliko dana.

 
 
Oglas
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT