Niste zadovoljni postojećim To-Do aplikacijama? Isprobajte najnoviju iz Microsofta

To-Do aplikacija nikad dosta, baš kao i chat servisa. No ovoga puta na tapetu nije Google, već Microsoft, koji smatra da je svijetu potrebna još jedna aplikacija za snalaženje u svakodnevnim obvezama.

Tako smo dobili aplikaciju jednostavnog naziva To-Do, koja je, kao što joj samo ime kaže – još jedna To Do lista, i ni po čemu posebnom se ne razlikuje od tisuća sličnih.

Ipak, svi mi imamo neke svoje mušice koje nas mogu omesti u korištenju ove ili one aplikacije. Osobno sam kod ovakvih stvari dosta izbirljiv, pa mi i najmanja glupost smeta. Upravo sam si zato dao truda isprobati Microsoftovu To Do aplikaciju, koja mi je na prvu vrlo dobro legla.

Prilično čisto sučelje, jednostavno dodavanje podsjetnika i relativno lijep, ali nadasve funkcionalan Android widget, kombinacija su koja obećava. Naravno, ništa bez sinkronizacije, pa je tako To-do moguće koristiti na Androidu, iOS-u i Windows uređajima, ali i na webu.

Što mislite o novoj Microsoftovoj To-Do listi i koju vi aplikaciju koristite u ove svrhe?

 
 
Oglas
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT