Nova Motorola Moto X u bespućima interneta

moto x glasine

Motorola, sada u vlasništvu Lenova, je na redu za izbacivanje novog mobitela iz serije X. Osim običnog X-a, imali smo prilike vidjeti X Force, X Style i X Play koji su bili u rasponu od srednje do visoke klase. Nepoznati autor je na nepoznatoj lokaciji u (vjerojatno) javnom prijevozu snimio fotografiju mobitela za koji se pretpostavlja za je novi Moto X, možda treća generacija klasičnog X-a.

Kao i svaki Motorolin prototip do sada, i ovaj ima dobro poznati “šišmiš” logo. Osim očitoga, tu je i home tipka s ugrađenim čitačem otisaka prstiju (jer kakav je to mobitel iz visoke klase bez čitača?), vrlo izgledan USB Type-C priključak i okvir od metala. Još jedna sitnica upada u oko, a to je bijela točka na desnoj strani iznad zaslona. Je li to možda LED bljeskalica za selfie generaciju? Uglavnom, nemojte se previše nadati iz ovih par informacija jer je ovaj uređaj još daleko od gotovoga, no ostavlja dovoljno za donošenje zaključaka.

moto x

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT