Novi Samsungovi tableti stižu s AMOLED zaslonima?

Budući da na CES-u niti na MWC-u Samsung nije predstavio nasljednika svog 10-inčnog tableta Galaxy Tab 2 10.1, počele su kružiti glasine da bi Galaxy Tab 3 mogao biti predstavljen tek na jesen, tj, na berlinskom IFA sajmu kada se, sada već tradicionalno, predstavlja i Galaxy Note. Za sada nema konkretnih informacija o hardveru Taba 3, ali je pretpostavka je da će svakako doći s većom rezolucijom zaslona po uzoru na nove Appleov iPad 4 (2048 x 1536 točaka) ili čak vlastiti Nexus 10 (2560 х 1600).

Danas Sammobile izlazi s novim glasinama o budućim Samsungovim tabletima, a najzanimljiviji detalji koji su insajderi uspjeli iskopati odnose se na tehnologiju izrade zaslona. Ako je vjerovati ovom izvoru, sljedeći Samsugovi tableti od 10.1 ili čak 11.6 inča će imati zaslone izrađene u Super AMOLED tehnologiji umjesto do sada korištenog LCD-a. Najveći tablet s AMOLED zaslonom kojeg smo do sada vidjeli je Galaxy Tab 7.7, predstavljen prije dvije godine.

Novi Super AMOLED zalsoni na Samsungvim tabletima bi trebali stići u FullHD rezoluciji (1920 x 1080) točaka, kako bi konkurirali Sonyju i njegovom Xperia Tabletu Z koji zbog omjera 16:10 ima rezoluciju od 1,920 x 1,200 točaka.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT