OxygenOS 9.5.9 na OnePlus 7 Pro donosi dodatna poboljšanja u fotografiji i općenito performansama

Jedan od prodajnih aduta OnePlusa je brza i primjerena reakcija na primjedbe i prijedloge korisnika, često povezanih u OnePlus forum, za kojeg je razvijena i posebna aplikacija koja dolazi predinstalirana na uređaj.

Nedugo nakon Oxygen 9.5.8 nadogradnje, za OnePlus 7 Pro sada stiže i najnovija s oznakom 9.5.9, koja donosi poprilično dug popis promjena. Ipak, najzanimljivije od njih tiču se bolje responzivnosti touch sustava, a i vizualni efekti bi trebali biti još uglađeniji. Možda sada i moja malenkost uoči razliku u skrolanju sučeljem na 90 Hz (op.a.).

Nova nadogradnja donosi i ukupna poboljšanja performansi, osjetljivost virtualne tipkovnice i bolji vibracijski odgovor. Isto tako su poboljšane brzina i preciznost GPS povezivanja kad je zaslon isključen, a optimizirano je automatsko podešavanje rezolucije zaslona.

Od ostalih detalja navedimo poboljšanje vibracijskog odgovora za 3rd party aplikacije, poboljšanje zvuka u kombinaciji s OnePlus bežičnim slušalicama, višu kvalitetu 48 MP fotografija, kao i performanse prednje kamere.

Na kraju napomenimo da nadogradnja neće svima stići istovremeno, već u etapama, kao što je uobičajeno. U svakom slučaju, posljednji korisnik bi ju trebao dobiti kroz sljedeća dva do tri tjedna.

Ukoliko još niste, svakako pročitajte našu opširnu recenziju OnePlusa 7 Pro, dojmove nakon mjesec dana korištenja i izravnu usporedbu sa Samsungom Galaxy S10+.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT