Prestigio MultiPhone 5430 s Intelovim procesorom stiže u svibnju

Iz Prestigia stiže vijest da će se u ponudi uskoro naći njihov novi smartfon iz MultiPhone serije koji će nositi oznaku 5430. Radi se o uređaju pokretanom Intelovim Z2420 procesorom takta 1,2GHz u kombinaciji s 1 GB RAM-a. Uređaj ima 4,3″ IPS zaslon rezolucije 960 x 540 točaka, 8 MP kameru i 2000 bateriju. Kapacitet unutarnje memorije iznosi 4 GB. Dimenzije uređaja su 126 x 64,7 x 10 mm, a masa iznosi 140 grama.

Prestigio MultiPhone 5430 bi se na hrvatskom tržištu trebao pojaviti u drugoj polovici svibnja, a u nastavku pročitajte objavu za medije:

Prestigio MultiPhone 5430 predstavljen na Intel Solutions Summitu

”MultiPhone 5430 s Intel Inside® tehnologijom prati vaš užurbani način života”

Prestigio®, jedan od vodećih europskih proizvođača mobilnih uređaja, potrošačke elektronike i opreme, predstavlja potpuno novi uređaj koji označava početak nove ere u Prestigiu – MultiPhone 5430. Atraktivni model pametnog telefona je prezentiran od strane Intelovih stručnjaka na Intel Solutions Summitu u Dublinu, održanom od 10-12. travnja 2013. godine.

ISS je Intelov najveći partnerski događaj gdje mnoštvo tvrtki iz svih dijelova svijeta svjedoče najnovijim trendovima u IT industriji, imaju mogućnost isprobati nadolazeće tehnologije te podijeliti iskustva s vodećim Intelovim stručnjacima i partnerima iz IT branše.

 

Tokom ovog važnog događanja, Intel je svijetu i mnogobrojnoj publici predstavio svoju novu perjanicu iz nadolazeće palete Prestigio mobilnih telefona – MultiPhone 5430, upogonjen sofisticiranom Intel tehnologijom za munjevito pregledavanje web sadržaja, brzo pokretanje mnoštva aplikacija te najlakši multi-tasking dosad. Jednim klikom kreirajte i dijelite briljantne fotografije i video zapise zahvaljujući HD kameri od 8MP, do 8 fotografija u sekundi. U kombinaciji s uglađenom reprodukcijom svih vaših sadržaja, vaš telefon postaje osobni multimedijalni centar kojeg stalno nosite sa sobom.

Korisnici se također mogu veseliti najboljem igraćem iskustvu s potpuno integriranom grafikom za bogati 3D doživljaj, realističnim prikazom sadržaja i fantastičnim odzivom na sve vaše podražaje. S li-Ion baterijom od 2000mAh i optimiziranim Intelovim procesorom sad možete nesmetano uživati u još dužim razgovorima i igraćim seansama.

Ovo strateško partnerstvo između Prestigia i Intela je prvi veliki korak prema još boljim i atraktivnijim Prestigio uređajima u bliskoj budućnosti koji polako osvajaju čitav svijet.

Dolazak navedenog modela na hrvatsko tržište se očekuje u drugoj polovici mjeseca svibnja, 2013.godine.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT