Procurile prve slike aluminijskog kućišta Samsunga Galaxy S6?

Samsung Galaxy S6 kuciste

Aluminijsko kućište na Samsungovim top modelima više nije novost. Do sada smo vidjeli da je ova kompanija, nakon kritika na račun plastičnih kućišta, reagirala i na tržište najprije izbacila model Galaxy Alpha, a potom i Galaxy Note 4. Oba uređaja dolaze u kuđištima izređanim u kombinaciji aluminija i magnezija, ali su za razliku od mnogih drugih zadržali izmjenjivu bateriju.

Budući da se datum predstavljanja Galaxyja S6 bliži, polako počinju curiti informacije, a kako se sada čini, i fotografije. Na ovima koje su pred nama možemo vidjeti metalno kućište za koje se tvrdi da pripadaju upravo ovom modelu.

Budući da se radi o glasinama, u ove se informacije ne treba se previše pouzdati. Galaxy S6 će svakako biti predstavljen početkom godine i to najvjerojatnije u veljači na MWC-u u Barceloni.

Trebao bi biti pokretan Quacommovim Snapdragonom 810 u jednoj i Samsungovim Exynosom 7 Octa u drugoj verziji. Po svoj prilici će raspolagati s 3 GB RAM, a zaslon mu možda naraste i do 5,5 inča. Istovremeno se počelo špekulirati i o zaobljenom zaslonu, slično kao na Noteu Edge, ali s obje strane. Ovo će navodno biti samo podvarijanta nove Samsungove perjanice, jer bi okosnicu prodaje ipak trebao zadržati ravni model.

Alleged-Samsung-Galaxy-S6-aluminum-unibody-frame-1

 
 
Oglas
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT