Procurio službeni Lollipop ROM za Samsung Galaxy S4

galaxy-s4-banner2

I dok neki vlasnici Samsunga Galaxy S5 već uživaju u najnovijoj verziji Androida, postavilo se pitanje kad će ista biti dostupna i za godinu stariji model – Galaxy S4. Prve slike i video Androida 5.0 Lollipop za potonjeg smo mogli vidjeti još u prosincu, a za one koji ne mogu čekati, sada stiže dobra vijest. Naime, službeni (ne i konačni) Android 5.0.1 ROM za ovaj model se ovih dana pojavio po bespućima interneta i spreman je za flashanje u kućnoj radinosti.

Radi se o još uvijek testnoj verziji i prema prvim iskustvima, većina funkcija radi ispravno, iako je moguće uočiti i pokoji bug. Hrvatski jezik u ovoj ranoj verziji nije podržan, znači morat ćete se zadovoljiti engleskim. Flasanje putem ODIN-a će izbrisati sve podatke, tako da je prije toga mudro napraviti backup.

Naravno, u flashanje ćete se upustiti jedino ako ste iskusni žongler ROM-ovima, ali je svakako dobro zanti da je službena i konačna nadogradnja blizu. Za početak bacite oko na nekoliko screenshotova, a ukoliko se stvarno odlučite na instalaciju u vlastitoj režiji, sve upute možete pronaći ovdje.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT