RIM-ovi korporativni korisnici polako prelaze na iOS i Android

I dok smo se prethodnim člankom malčice nasmijali komentirajući kako izvršni direktor RIM-a koristi Samsung Galaxy S III čini se korporativni korisnici, temelj postanka i opstanka RIM-a, polako ali sigurno napuštaju brod koji tone. Naime, Bloomberg je upravo javio da posljednja odgoda lansiranja BlackBerry 10 operativnog sustava i novih uređaja nagnala kompaniju Thames River Capital iz Londona da angažira MobileIron, tvrtku koja poslovnim korisnicima omogućuje brzo i jednostavno prebacivanje važnih podataka i kompletnog poslovanja s BlackBerry uređaja na iOS i Android.

Auguste Goldman, šef infrastrukture pri GoDaddy kompaniji je također izjavio za Bloomberg da je njegova kompanija razvila plan za prebacivanje kompletnog poslovanja s BlackBerryja na iOS i Android uređaje u roku od nekoliko sati.

Nadalje, Robert Burkhart, direktor inovacija u Nationwide Mutual osiguravajućem društvu izjavio je da je njegova kompanija još lani počela s migracijom na iOS i Android jer su već tada vidjeli da je RIM počeo padati.

Ovakvih primjera ima sve više i sada je pitanje hoće li i koliko korporativnih korisnika RIM uspjeti zadržati do početka sljedeće godine za kada su najavljeni BlackBerry 10 uređaji, kao i lansiranje samog operativnog sustava.

Izvor

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT