Samsung Galaxy S5 stiže već u siječnju?

Ako je vjerovati koresjkim medijima, Samsung bi nasljednika popularne S-četvorke mogao predstaviti već u siječnju. Ovo preuranjeno izbacivanje Galaxyja S5 je navodno rezultat procjena čelnih ljudi Samsunga koji smatraju da se Galaxy S4 ne prodaje dovoljno dobro. Iako je S4 objektivno najprodavaniji Android uređaj ikad, u Sasmungu očito misle da su mogli postići još bolje rezultate i sada, navodno, razmišljaju o tome da ranijim izbacivanjem nasljednika dodatno poprave krvnu sliku kompanije.

Ono što je u cijeloj priči najzanimljivije jest podatak da bi Galaxy S5 mogao biti pogonjen 64-bitnim Exynos 5430 procesorom, a trebao bi biti opremljen i 16 MP kamerom s najnovijom ISOCELL tehnologijom za poboljšanje kvalitete fotografija.

Iako su iz Samsunga već najavili da će na tržište uskoro izbaciti 64-bitni procesor, treba vidjeti hoće li i kada Android postati 64-bitan. Isto tako se priča i o novoj politici odabira materijala za izradu pa bi se moglo dogoditi da S5 bude prvi Galaxy s metalnim kućištem.

Naravno, sve ove informacije treba tretirati kao glasine i čekati eventualnu službenu potvrdu od strane Samsunga.

 
 
Oglas
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT