Samsungov “Surround Display” smartfon u cjelosti je prekriven zaslonima. Evo kako bi mogao izgledati

Ako se ostvari scenarij iz najnovijeg Samsungovog patenta, uskoro bismo mogli ugledati prvi „Surround display“ smartfon. Naime, ovaj patent sugerira kako će Samsung u dogledno vrijeme lansirati uređaj kojeg u cijelosti prekriva zaslon, kako sprijeda, tako i straga, dok bi se do kamere dolazilo izvlačenjem pomičnog dijela kućišta.

Patentna dokumentacija se sastoji od 70 stranica, na kojim objašnjava kako će funkcionirati ovaj uređaj s više zaslona, odnosno cijeli prekriven njima. Nažalost, sam patent ne otkriva pravi izgled uređaja, ali je zato kreativna ekipa nizozemskog portala LetsGoDigital na temelju ovih informacija napravila CAD rendere, kao i video na kojem pokazuje kako zamišlja Samsungov smartfon budućnosti.

Hoće li ovaj uređaj zaista ugledati svjetlo dana, i ako da, koliko će biti praktičan, ostaje za vidjeti. Do tada uživajte u pogledu na rendere i video.

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT