Sljedeći Samsungov Note bi mogao biti rastezljiv, s novim “Rolo” zaslonom

Nakon što je Oppo prije nekoliko dana demonstrirao koncept smartfona s „rolanim“ zaslonom (moramo smisliti neko svehrvasko ime za ovaj koncept pa pomozite u komentarima), na sličnu strategiju se sprema i Samsung, barem ako je vjerovati najnovijim glasinama.

Tako je LetsGoDigital izradio konceptne CAD rendere i video na temelju dostupnih informacija, koji daju na uvid kako bi Samsungov „Rolić? (jel’ ovo ime dobro?) mogao izgledati. Ako u cijelu priču ubacimo i glasine o ukidanju Note linije, koja nam se, usput rečeno, nimalo ne sviđa, moguće je da će Samsungov Roll (možda ovo?) dobije i već opjevani S-Pen.

Koliko je u ovome istine, vidjet ćemo sljedeće godine, a do tada možemo očekivati i treću generaciju Folda, koja bi također trebala donijeti olovku. Naravno, ubacivanje olovke u nove modele ne isključuje nužno izbacivanje iz stroja klasične Note linije, tako da se nadamo da će aktualni Note 20 Ultra sljedeće godine dobiti nasljednika. I da, Samsunže… izravnaj više taj zaslon do kraja. Dosta je bilo mučenja ovog napaćenog naroda.

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT