Stigao Pepsi smartfon, solidnih karakteristika i povoljne cijene

Pepsi Phone P1

Sjećate se one najave za Pepsi mobitel? Koliko god neobično zvučalo, ovo se ostvarilo i na kineskom tržištu predstavljen je Pepsi Phone P1. Smartfon dolazi u metalnom unibody kućištu, ima veliki 5,5″ 1080p zaslon, a pokreće ga osmojezgreni MediaTekov čipset.

Tu je i 2 GB radne memorije, proširivih 16 GB memorije za pohranu, mogućnost spajanja na brze LTE podatkovne mreže, čitač otiska prsta, kamere s 13/5 megapiksela i velika baterija kapaciteta 3000 mAh. Naravno, radi se o Android uređaju, u verziji 5.1 Lollipop.

Ok, solidan hardver, ali što dobivamo od Pepsija? Samo logo na stražnjoj strani uređaja i pozadinsku sliku u bojama kompanije. Čini se da je i to dovoljno kako bi ovaj “kinez” postao “Pepsi smartfon”, što je prilično neobičan i do sad neviđen oblik promoviranja osnovnog proizvoda – u ovom slučaju napitka. Naravno, sva proizvodnja se odvija u Kini, a Pepsi je ponudio svoj branding na korištenje. Naše stajalište o ovakvoj vrsti promocije već ste imali prilike pročitati.

Cijena uređaja iznosi oko 100 dolara, što i nije puno za gore opisani hardver, ali sumnjamo da će uređaj biti dostupan u našim krajevima.

Pepsi Phone P1

Pepsi Phone P1

Pepsi Phone P1

 
 
Oglas
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT