T-mobile daje 50% popusta na uređaje, tarife…

Da, upravo tako. T-mobile od danas nudi 50% popusta na skoro sve uređaje u ponudi, pretplatničke tarife i na Simpa pakete. Ponuda vrijedi od 01.01. do 14.02.2011. godine, odnosno do isteka zaliha. Eto, napokon jedna prava akcija vrijedna hvale i ako želite nešto uloviti, požurite. U nastavku pročitajte službenu objavu

50 posto popusta na sve mobilne uređaje, 50 posto popusta na mjesečne naknade kao i 50 posto popusta na dodatnu opremu. Ponuda se odnosi na privatne i poslovne korisnike, a Simpa korisnici ostvaruju 50 posto popusta na sve Simpa pakete i dodatnu opremu

T-Mobile od danas, u duhu sezonskog sniženja, svim svojim korisnicima omogućava čak 50 posto popusta na uređaje iz svoje bogate ponude, mjesečne naknade, Simpa pakete kao i dodatnu opremu.

Jedinstvena akcija T-Mobilea traje do 14.2. ili do isteka zaliha uređaja i dodatne opreme.

Ovo je zasigurno prilika koja se ne propušta jer atraktivni uređaji iz samog vrha svjetske ponude dostupni su sada po najpovoljnijim cijenama ikada na tržištu.

Atraktivni Samsung Galaxy Tab može se tako nabaviti već po cijeni od samo 998 kn, smartphonei Samsung Galaxy S od 1 kn, LG Optimus s naprednom Windows 7 mobilnom platformom od 748 kn, najnoviji telefoni iz Nokie sa Symbian^3 operativnim sustavom – N8 te Nokia C7 od 848 odnosno 498 kn, a napredni HTC uređaji dostupni su već od 1 kn. Revolucionarni iPhone 4 također ulazi u ponudu.

U sklopu akcije, HT je produžio radno vrijeme sljedećih T-Centara:

Cvjetni trg, Zagreb; 3. 4. i 5. siječnja do 22 sata,
West Gate, Donja Bistra; 6. 7. i 8. siječnja do 24 sata,
Marmontova, Split; 3. i 4. siječnja do 22 sata,
Korzo, Rijeka; 3. i 4. siječnja do 22 sata,
Prolaz J. Benešića, Osijek; 3. i 4.siječnja do 22 sata.

Također, navedeni T-Centri će do 14. veljače, odnosno kraja akcije, raditi produženo svaki četvrtak i petak, a korisnike očekuju i pokloni iznenađenja.

Kako bi ostvarili navedene pogodnosti, pretplatnici trebaju potpisati ugovornu obvezu na 24 mjeseca na jednoj od glasovnih ili podatkovnih tarifa iz T-Mobile ponude. Pritom će novi korisnici 50 posto popusta na iznos mjesečne naknade ostvarivati narednih šest mjeseci, a oni koji obnavljaju svoj pretplatnički odnos u istom popustu će uživati tijekom čitave godine. Simpa korisnici popuste ostvaruju kupnjom jednog od Simpa paketa iz ponude.

Dvanaest mjeseci 50 posto popusta na mjesečnu naknadu ostvaruju i svi poslovni korisnici koji potpišu novu ili produlje postojeću ugovornu obvezu na 24 mjeseca za tarife Mobile Internet i Flex Team. Uz to, poslovni korisnici imaju i dodatnu mogućnost – uz 50 posto popusta koristiti uslugu najma i održavanja informatičke opreme. Tako mogu izuzetno povoljno unajmiti monitore, računala, multifunkcijske uređaje i opremiti kompletan ured. HT je jedini operator koji svojim korisnicima nudi ovakvu uslugu na području cijele Hrvatske.

Detaljnije o ponudi na www.t-mobile.hr

T-Mobile vam želi sretni novu godinu!


           


 

6 komentara na T-mobile daje 50% popusta na uređaje, tarife…

 
 • davor :

  ..istina, hvalevrijedna akcija, al jos uvijek su besplatne minute u “normalnim” tarifama samo u T-Mobile, i popust na tarifu je max 12 mj ili manje… :(

 • Krešimir Blažev
  kresimir :

  Stvar je u tome što ovi uređaji sad imaju neku razumnu cijenu, rekao bih normalnu.

 • xty11 :

  pa da sada su normalne cijene mobilnih uređaja , ali su im tarife katastrofa jer u vipu i ostalim operaterima se dobije za iznos mjesečne pretplate duplo minuta prema svim mrežama…

 • Leo :

  Tražio Samsung Galaxy S na prodajnim mjestima T-Mobilea u 3 trgovačka centra u Zagrebu, u prijepodnevnim satima. Nigdje ga nemaju.
  Ili je T-Mobile povukao iz prodaje najskuplje uređaje te na taj način obmanjuje kupce, ili su prodavači sklonili uređaje za sebe i svoje prijatelje.
  U svakom slučaju, sramota!

 • Leo :

  Krešimire, molim te istraži malo na prodajnim mjestima T-Mobilea pa se uvjeri da nigdje nemaju u prodaji niti Samsung Galaxy S, niti iPhone 4 niti druge top modele, koje su inače imali u ponudi. Prodaju samo jeftine ili zastarjele modele. Onda je bilo pošteno dati reklamu da daju sniženje samo na određene uređaje a ne na sve te tako obmanjivati kupce. Molim te ovo istraži pa ako je točno, a tvrdim da jeste, napiši nešto na ovu temu.

 • Krešimir Blažev
  kresimir :

  Koliko ja znam radilo se o ionako malim količinama spomenutog modela koji je inače deficitaran, pa ne bih baš ulazio u teoriju zavjere. Međutim neozboljnost se vidjela već u startu jer je na reklami pisalo “Svi uređaji” što ne odgovara istini, jer smo vidjeli da primjerice iPhone nije snižen. Inače, vjerojatno ne bi išli na 50% sniženje da su imali veće količine skupih uređaja na lageru, jednostavno bi im se kosilo s poslovnom logikom. Ko je jamio, jamio je ;)

 

Komentiraj

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prije komentiranja pročitaj pravila u uvjetima korištenja. Možeš koristiti sljedeće HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

_________________________________________
          
_________________________________________
Video tjedna
_________________________________________
_________________________________________
- ShoutBox -
You must be signed in to post a comment
 • dado9
  (Wednesday, Nov 26. 2014 03:22 PM)
  A što mislite o ovom Huawei Ascend G730 Dual SIM-samo je 299kn razlike.
 • Krešimir Blažev
  (Tuesday, Nov 25. 2014 09:24 AM)
 • dado9
  (Monday, Nov 24. 2014 01:31 PM)
  Preporuka best-buy dual-sim moba ?
 • ramonezi
  (Monday, Nov 24. 2014 01:46 AM)
  bok, kupujem mobitel, ali se ne mogu odluciti koji izmedu htc one m8, nokia lumia 930 i xperia z3c, vazno mi je da se ne rusi, da ne steka i dobra baterija. Kamera mi nije vazna, mob bi bio ugl. za surfanje… hvala unaprijed
 • rdtdsi
  (Saturday, Nov 22. 2014 10:45 AM)
  da sam miran bar 2 god
 • Krešimir Blažev
  (Saturday, Nov 22. 2014 09:27 AM)
  Z3

1 · 2 · 3 · 4 · 5 · »