TCL objavio video teaser novog BlackBerryja s fizičkom tipkovnicom

tcl-blackberry-qwerty

Vjerojatno vam je poznato da je kanadski BlackBerry odustao od daljnje proizvodnje smartfona, o čemu smo u više navrata pisali. Ljudi su uvidjeli da je vrijeme riskantnih eksperimenata prošlo, pa su svoj BlackBerry brand licencirali kineskom gigantu TCL, koji proizvodi i uređaje pod nama poznatim Alcatel brandom.

Nedavno su se internetom provukle glasine da će TCL lansirati BlackBerry uređaj s fizičkom tipkovnicom, kojom su BlackBerryji inače stekli slavu. Kao potvrda sada dolazi video teaser u trajanju od četiri sekunde, na kojem možemo vidjeti njegovu fizičku tipkovnicu u punom sjaju.

Glasine o procesoru su proturječne. Jedan izvor tvrdi da će u njemu kucati Snapdragon 821, dok je drugi skromniji i predviđa Snapdragon 625. Spominje se i zaslon dijagonale 4,5 inča, što za današnje standarde nije puno, ali je zadovoljavajuće s obzirom da će uređaj imati fizičku tipkovnicu.

Službena najava novog TCL-ovog BlackBerryja se očekuje na predstojećem CES-u u Las Vegasu.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT