Testiramo: Nokia Lumia 900 i Nokia Lumia 610

Dvije najnovije Nokije, Lumia 900 i Lumia 610 upravo su stigle na našu adresu. Družit ćemo se s njima desetak dana i isprobati sve njihove mogućnosti. Prvi dojmovi? Moram priznati da oba uređaja izgledaju prilično profinjeno, što se posebice odnosi na model Lumia 610.

Neovisno o tome što spada u niži cjenovni rang Lumia 610 ostavlja odličan dojam. Donekle podsjeća na C7, no kromirani rub i gumirana plastika na poleđini ovaj uređaj čine izuzetno atraktivnim. Što se tiče mogućnosti, dakle softvera, performansi i svega ostalog doznat ćete u recenziji koja će uslijediti nakon iscrpnog testa.

Nokia Lumia 900 donekle slijedi dizajnersku liniju modela Lumia 800 i N9, ali je osjetno veća i zbog većeg ekrana pruža više. Ovaj primjerak odlazi u ruke našeg doktora za Nokije, Marina koji će ju ovih dana maziti i paziti, ali i podvrgnuti najstrožim testovima. Ovdje, ali i na forumu slobodno postavljate pitanja na koja ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Dopuna: Recenzije su gotove i možete ih pročitati ovdje:

Recenzija: Nokia Lumia 900

Recenzija: Nokia Lumia 610

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT