Vivo X60 i X60 Pro su novi top modeli ovog proizvođača za europsko tržište: procurile fotografije

Sve je više glasina o Vivo X60 seriji, te njihovom novom OS-u. Vivo izbacuje novi operacijski sustav baziran na Androidu 11 – OriginOS, kojemu je predstavljanje predviđeno za 18. studeni, uz nove mobilne uređaje X60 serije.

Međutim, nešto ranije su procurile fotografije modela Vivo X60 i Vivo X60 Pro s novim OriginOS sučeljem. Model X60 će imati ravni ekran, za razliku od velikog brata, modela X60 Pro i punch hole selfie kameru. Kako je navedeno u jednom od prethodnih članaka, očekuje se da će ovaj model pogoniti Samsung-ov Exynos 1080 procesor. S desne strane uređaja možemo primijetiti prepoznatljiv crveno obojani power button.

Model X60 Pro će imati zakrivljen ekran i najvjerovatnije ispod haube sadržavati Qualcomm-ov Snapdragon 875. Prodajne pakete će obogatiti punjač s bržim punjenjem od prethodnika – 33W.

Novi softver na uređajima će biti kompletno redizajniran, s naglaskom na osvajanje potrošača izvan Kine, dakle prvenstveno na europskom tržištu.
Navodi se da će najpovoljniji uređaj ove serije biti X60s, a za točne cijene pojedinih uređaja i potvrđene specifikacije ćemo se se ipak morati oboružati s malo strpljenja.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT