Xiaomi Mi 11 Pro navodno dolazi s 80W brzim punjenjem koje će bateriju napuniti za samo 18 minuta

Nakon što smo nedavno ugledali novi Xiaomi Mi 11, pokretan novim Snapdragonom 888, ova kompanija priprema i njegovu Pro verziju, koja će očito biti predstavljena naknadno. Osim što će imati poboljšanu kameru s vidljivo većim modulom na poleđini, Xiaomi Mi 11 Pro bi trebao donijeti još jednu veliku novost, barem ako je vjerovati najnovijem curenju informacija.

Naime, radi se o novoj tehnologiji brzog punjenja snage 80W, koja bi 4000 mAh bateriju ovog uređaja od 0 do 100% trebala napuniti za samo 18 minuta. Inače, Xiaomi j e prošle godine već izbacio model sa 120W punjenjem, ali je ostao limitiran za kinesko tržište.

Ukoliko se ovaj scenarij ostvari, Xiaomi Mi 11 Pro će biti uređaj s najbržim punjenjem na tržištu, što će mu svakako biti jedan od prodajnih aduta. Kada će službeno biti predstavljen, za sada nije poznato, no pretpostavljamo da neće trebati dugo čekati.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT