5,5″ iPhone 6L će imati 2915 mAh bateriju, a 4,7″ iPhone 6 1810 mAh

4.7-inch-Apple-iPhone-6-on-left-5.5-inch-Apple-iPhone-6L-on-right

Kako vrijeme prolazi, glaisna oko novog iPhonea je sve više. Ako je vjerovati najnovijima, 4,7-inčni iPhone 6 bi zaista trebao noziti taj naziv, a njegova baterija bi trebala imati kapacitet od 1810 mAh. S druge strane, veći model, 5,5-inčni iPhone bi po svoj prilici mogao nositi ime iPhone 6L, a njegova bi baterija trebala imati kapacitet od 2915 mAh.

Do sada smo vidjeli da se Apple u nomenklaturi služio raznim trikovima kako bi otežao predviđanje imena sljedećeg njihovog proizvoda, no ove godine je količina procurjelih informacija toliko velika da se malo toga može sakriti.

Naravno, uvijek postoji mogućnost da je Apple puštao lažne informacije kako bi nas dodatno zbunio, a je li to zaista tako, trebali bismo vidjeti za nešto manje od mjesec dana kada se očekuje predstavljanje 4,7″ iPhonea 6, dok bi iPhone 6L mogao pričekati kraj godine ili početak sljedeće.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT