Allo uskoro donosi podršku za SMS, razmjenu datoteka…?

allo-noadogradnje

Nova Googleova Allo aplikacija za chatanje u trenutnoj fazi razvoja nudi osnove funkcije, uz dodatak nekih koje ju čine posebnom, npr. Google Assistant. Ipak, korisnici uvijek traže više i opravdano je očekivati da će im Google vremenom udovoljiti.

Tako je jedan od vodećih ljudi u razvojnom timu Allo aplikacije na Twitteru objavio koje funkcije korisnici najviše traže. Među njima se tako našla podrška za SMS poruke, ali integracija s Duo aplikacijom za video pozive. Nadalje, velik broj korisnika traži mogućnost slanja datoteka, ali i desktop verziju aplikacije za korištenje na računalu.

Tu su se još našli zahtjevi za brzi odgovor i personalizaciju (izmjena tema), te dodatne mogućnosti Google Asistenta. Koje od ovih mogućnosti će Google ugraditi u sljedeću verziju Allo aplikacije, za sada je teško reći. Čak i da uvede sve traženo, nije baš izvjesno da će se to dogoditi odjednom, već će ih vjerojatno uvoditi postupno.

allo-sms-tweet

 
      
  • Tomislav Ivan Flis

    Sudeći po dosadašnjim postupanjima iz Googla, sumnjam da će nešto ludo nadograđivati i poboljšavati postojeću neku aplikaciju. Samo su rijetke aplikacije koje Google dorađuje. Puno češće izbace neku novu aplikaciju. Primjer Gmai->Inbox, Talk->Hangout->Allo. S puno manje truda mogli su dominirati chat programom da su dorađivali izvrsni Talk. Evo sada i primjera u Keepu – da stave mogućnost dodavanja i datoteka i npr kategorije tagova pokopali bi Evernote. Ali jok… iz Gmaila se još uvijek ne može poslati mail na grupu koja je postavljena na google kontaktima i sl. Za SMS imaju Messenger. Vole imati diverzificirano sve i segmentirano. Evo sad i YT kemijaju s novom aplikacijom Go umjesto da ugrade gumb za offline u postojeću app.

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]