Amazfit T-Rex Pro, robusniji od prethodnika, prodavat će se za 170€Danas se trend možda malo promijenio, no prije 30 godina svako dijete je željelo ili možda imalo na ruci Casio sat. Sjećam se još danas kada mi je otac kupio sat, i to onaj klasični Casio F91W kojeg je velika većina imala. Tada je to bio najcool sat ikad, no potajno sam uvijek htio imati Casio G-Shock.

[caption id="attachment_130900" align="alignnone" width="674"] Casio G-shock GBDH1000[/caption]

Međutim, kako sam ušao u ronjenje u srednjim tinejdžerskim godinama, na ruci sam godinama nosio Citizen Promaster dok nisu došli pametni satovi. Naravno, G-Shock mi je i dalje želja, al Casiova moderna verzija G-Shock sata GBDH1000-1 ili pak pametni sat casio Pro-trek su nešto skuplji i teže dostupni na našem tržištu.

Uglavnom, dobra zamjena za takav tip sata dolazi u vidu Xiaomi Amazfit T-Rex Pro sata čiji su detalji upravo osvanuli na internetu. Čak je i dostupan video raspakiranja sata.

https://www.youtube.com/watch?v=b7BJg8qYcrE

T-Rex Pro je bolja verzija od prošlogodišnjeg T-Rex modela koji donosi otpornost na tlak od 10 atmosfera. Sat će također moći mjeriti otkucaje srca, koncentraciju kisika u krvi te preko 100 sportova. Također dolazi s GPS-om i baterijom kapaciteta 390 mAh koja će mu omogućiti rad do 18 dana na jednom punjenju. Zanimljivo je da dolazi i sa AMOLED zaslonom veličine 1.3 inča koji je zaštićen Gorilla 3 staklom.Cijena Amazfit T-Rex sata bi na europskom tržištu trebala biti oko 169€, odnosno 1280 kuna.

Via