Android 10 Go Edition službeno predstavljen

Nakon službene i konačne verzije Androida 10, Google je sada lansirao i njegovu Go verziju, namijenjenu hardverski slabijim uređajima, tj. pognojenim slabijim procesorima i s manje radne memorije.

Tako novi Android 10 Go Edition donosi poboljšanja u brzini izmjene aplikacija, njihovog pokretanja i opće stabilnosti sustava. Aplikacije bi se sada na istom hardveru trebale pokretati 10% brže, a dodana su i određena poboljšanja vezana uz sigurnost.

Što se aplikacija tiče, najvažniju promjenu je doživio YouTube Go, koji se sada brže pokreće, stabilniji je i odnosi kraći buffering, što će u konačnici rezultirati boljim ukupnim doživljajem.

Tu je i nova Gallery Go aplikacija. Teška je samo 10 MB, a zahvaljujući primjeni AI rješenja, donosi poboljšanja u vidu automatske organizacije fotografija.

Android 10 Go Edition će prema prvim uređajima krenuti tijekom ove jeseni, a konkretniji vremenski okvir bit će objavljen naknadno.

 
 

Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT