Android 2.3 za HTC Desire napokon dostupan

HTC je danas objavio da je Android 2.3 Gingerbread za HTC Desire napokon dostupan. No, kako stvari stoje, ne radi se o masovno puštenoj nadogradnji kao što smo do sada navikli već isključivo preko developerskog odjela na adresi developer.htc.com gdje ćete svoj primjerak Gingerbreada morati sami skinuti i samostalno instalirati. HTC ovu nadogradnju preporuča samo “ekspertima” dok širokim narodnim masama savjetuje da se ostavi ćorava posla jer neće odgovarati za eventualnu štetu nastalu nestručnim rukovanjem ovim softverom. Također, spominje se i nedostatak nekih aplikacija radi manje količine raspoložive memorije na uređaju.

U nastavku pročitajte službeno priopćenje s HTC Facebook fan stranice:

Ovaj update preporučuje se samo za korisnike koji žele doživjeti Android 2.3 i razumjeti ograničenja koja se odnose na update za HTC Desire. Zbog ograničenja memorije nekoliko aplikacija je uklonjeno iz ovog updatea te nudimo ROM nadogradnju (RUU) za preuzimanje. Imajte na umu da će instaliranje ROM-a  izbrisati vaše prethodne prilagodbe, uključujući  poruke, e-mailove, kontakte i druge osobne informacije. Predlažemo da iskoristite vaš Google račun i druga backup rješenja dostupna na Android tržištu, a kako bi osigurali pohranu vaših osobnih podataka. Vaša SD kartica se neće izbrisati ili modificirati.

 

Glavne promjene za update uključuju:

 

– Sve vaše prijašnje prilagodbe, uključujući i aplikacije operatera biti će uklonjene

– Svi wallpaperi, osim zadane pozadine, biti će uklonjeni i postavljeni na web stranici HTC Developer

– Nekoliko HTC aplikacija biti će uklonjene i postavljene na web stranici HTC Developer

– Službena Facebook aplikacija će biti uklonjen i bit će dostupna na Android tržištu

 

Za preuzimanje ovog updatea, molimo posjetite:  http://developer.htc.com/

 

Napomena: ROM update je samo za razvoj, a ne za opću uporabu. Nadogradnja za neovlaštene telefone može dovesti do gubitka funkcionalnosti. Osim toga, pojedine funkcije možda neće biti iskoristive nakon reinstaliranja ROM-a, uključujući ali ne i ograničavajući se na MMS i SMS te se HTC odriče odgovornosti  za bilo kakve neupotrebljive funkcije. Također, HTC se odriče odgovornosti za gubitak i/ili otkrivanje osobnih podataka, a koji proizlaze iz reinstaliranja ROM-a.

 

Isključenja: Zbog zabrinutosti naših partnera, navedene regionalne varijante nisu kompatibilne za nadogradnju: Njemačku (Deutsch Telekom), Sjevernu Ameriku, Južnu Koreju i Japan.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT