Apple bi uskoro mogao ugasiti iTunes

Iako Bloomberg u zadnje vrijeme ne slovi kao baš vjerodostojan izvor, danas prenosi glasine u koje bismo čak mogli povjerovati, budući da se taj trenutak čekao godinama. Prema njihovim izvorima, Apple bi nakon WWDC-a, godišnje konferencije koja se održava sljedeći tjedan, napokon trebao ugasiti iTunes.

Ovaj pretpotopni servis odavno je nadživio sam sebe, a na životu se održava isključivo zahvaljujući Appleovim aparatima. U doba kad je lansiran bio je dobra stvar za objedinjavanje multimedije, no korisnici su u međuvremenu prešli na alternativne, ali i samostalne Appleove aplikacije koje su jednostavnije za upotrebu.

Najveće traume s iTunes servisom doživljavali su korisnici iPhonea u kombinaciji s Windows računalima. Budući da je aplikacija za ovaj OS bila toliko bugovita, jedno je vrijeme kružila teorija zavjere da ju je Apple namjerno učinio lošom kako bi što više korisnika natjerao na migraciju na Mac.

Bilo kako bilo, iTunes je vrijeme davno pregazilo, tako da će ovaj Appleov potez zapravo biti samo simboličan. S druge strane, na predstojećem WWDC-u, osim inicijalnog upoznavanja s iOS-om 13, možemo očekivati i druga softverska rješenja po pitanju povezivanja, kao i novu verziju macOS-a.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT