Apple odgovorio na bendgate i pokazao kako kućišta testira u laboratoriju

Iphone-6-bendgate

Nakon što su se internetom proširile vijesti i slike o savijenim novim iPhoneima, Apple se još jednom našao u vrlo neugodnoj situaciji i sada javnim obraćanjima mora braniti svoje proizvode. Kako su se vijesti o savijenim iPhoneima širile i nakon što su i neovisni izvori potvrdili da je iPhone 6 Plus podložan savijanju više nego konkurentski proizvodi, Apple se našao pod dodatnim pritiskom i nakopon se odlučio reagirati.

Tako u službenoj izjavi možemo vidjeti da je prigovore o savijanju uputilo samo devet kupaca. Dodano je da kućište iPhonea uz aluminij sadrži i titansko-čelična ojačanja, te da je iznimno rijedak slučaj da se ovakve deformacije dogode tijekom normalnog korištenja.

Apple je u međuvremenu pojedinim novinarima dopustio ulazak u svoj laboratorij gdje se testiraju svi uređaji i demonstrirao postupak. Video možete pogledati ispod teksta.

Sve u svemu, afera bendgate će definitivno ostati zapamćena kao jedna od najvećih u povijesti Applea, a koliko će utjecati na prodaju iPhonea, vidjet ćemo. Isto tako su afere antennagate i s ona iznimno lošim Apple mapama svojedobno privukle veliku pozornost, no očito nisu previše utjecale na prodajne rezultate Appleovih uređaja.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT