Apple predstavio 10,5-inčni iPad Pro

Novi iPad Pro dolazi s 10.5-inčnim zaslonom, koji će zamijeniti dosadašnji 9,7-inčni. Jedan od zanimljivijih detalja je nova frekvencija osvježavanja zaslona, koja je sa standardnih 60 narasla na 120 Hz. Ovo će se pozitivno odraziti na gledanje video sadržaja, igranje, ali i općenito u radu s grafikom. Pored toga, TrueTone zaslon je sada 50% svjetliji od prethodnika.

Uređaj je pokretan Apple 6-jezgrenim A10X proceosrom s 12-jezgrenim grafičkim koprocesorom.

Novi iPad Pro dolazi s iOS 10 operativnim sustavom, ali će najesen biti nadograđen na novi iOS 11, koji će donijeti mnoge detalje specifične za veliki zaslon tableta, među kojima je odvlačenje dijela docka, kao i novosti u virtualnoj tipkovnici, koja će imati veće mogućnosti prilagodbe.

Novi iPad Pro ima 12 MP kameru s optičkom stabilizacijom, f/1.8 otvorom blende šest-elementnom lećom, i četverostrukom True Tone bljeskalicom, a snima i 4K video.

U Appleu i za ovaj uređaj obećavaju autonomiju od 10 sati rada, a po prvi puta je podržano brzo punjenje.

Cijena uređaja u SAD kreće od 649 dolara za osnovni WiFi model, a u ponudi će biti više različitih konfiguracija.

 
      
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]