Apple trenutno ima preko 10 različitih prototipova iPhonea 8

iphone-8-features

Svakakvih se glasina o sljedećoj generaciji iPhonea uz zadnje vrijeme moglo čuti. Od onih da će iPhone 8 doći s većim zaslonima, ali u istim gabaritima, pa sve onih da će imati zaslon od ruba do ruba po uzoru na Xiaomi Mix.

Istina je da Apple trenutno testira 10 različitih prototipova novog iPhonea i da još nije odlučeno koji će od njih biti izabran za službenu najavu najesen sljedeće godine, barem ako je vjerovati informacijama kojima raspolaže Wall Street Journal.

Prema njihovim saznanjima, među ovih desetak prototipova Apple ima čak i jednog sa zakrivljenim zaslonom po uzoru na Samsungove Edge modele. WSJ se poziva na izvore bliske Appleovim dobavljačima komponenti, koji su navodno u zadaću dobili i izradu zaslona visoke rezolucije, što implicira da bi se i Apple mogao odmaknuti od stare «retina» granice. Možda priprema VR uređaj (op.a.)?

Zakrivljeni zaslon svakako bi trebao biti izrađen u OLED tehnologiji, a sve više se šuška da bi Apple na nju mogao prijeći u potpunosti, odnosno barem za skuplji model iPhonea. Kao prozivođač i dobavljač ovih zaslona, spominje se – Samsung.

Više informacija vjerojatno ćemo imati kad Apple jednom odredi konačni oblik novog iPhonea ili kad barem smanji količinu prototipova u opticaju.

 
      
  • Najjstarija djeca

    Nekako ne vjerujem da će Apple sve navedene nove tehnologije ugraditi odjednom.Za početak možda doda Amoled ekran veće razlučivosti i s manje mesa.Poboljšani cpu se ionako smatra pod normalno….
    Veći broj prototipa je tu da se izabere pravi u pravo vrijeme gledajući pomalo i u konkurencijsko dvorište.

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]