Apple TV aplikacija dostupna na Philips Android televizorima

TP Vision objavio je da je Apple TV aplikacija, uključujući Apple TV +, od sada dostupna na svim Philips Android televizorima diljem Europe. Korisnici s kompatibilnim Philips Android televizorom imat će potpuni i jednostavan pristup Apple TV+ usluzi, Apple TV kanalima i još mnogo toga, direktno putem Smart TV početne stranice, navodi se u priopćenju.

Apple TV aplikacija uključuje Apple TV+, Apple uslugu za video pretplatu koja nudi originalne serije, filmove i dokumentarce. Pretplatnici mogu gledati Apple Originals sadržaje, poput serija “Ted Lasso,” “The Morning Show,” “For All Mankind,” i “Servant,” te filmove kao što su “Greyhound,” “Palmer” i “Wolfwalkers.”

Osim toga, na Apple TV aplikaciji dostupni su programi STARZPLAY, Acorn TV i Noggin koji se mogu gledati online i offline, bez oglasa i na zahtjev direktno putem aplikacije. Zahvaljujući opciji Family Sharing, do šest članova obitelji može dijeliti pretplatu na Apple TV kanale koristeći osobni Apple ID i lozinku. Korisnici također mogu uživati u personaliziranim preporukama i pristupiti svim filmovima i serijama kupljenim od Applea.

“Presretni smo što sada možemo dodati Apple TV+, jednu od najboljih TV streaming usluga, našoj Android platformi, što će zahvaljujući našoj nagrađivanoj tehnologiji obrade slike i jedinstvenom Ambilight sustavu korisnicima omogućiti gledanje Apple TV+ sadržaja s najvišom kvalitetom slike i zvuka”, izjavio je Martijn Smelt, glavni direktor marketinga u Europi za TP Vision.

Korisnici koji su kupili ovogodišnji novi model Philips Android televizora moći će pronaći Apple TV aplikaciju instaliranu na svojem Smart TV početnom zaslonu. A oni koji imaju stariji model Philips Android televizora (Android TV 8 ili noviji) mogu dodati Apple TV aplikaciju na listu svojih TV favorita putem Google Play trgovine aplikacijama. Apple TV se također može pronaći i u Philips Collection aplikaciji.

Svi Philips Android televizori imaju kompatibilnost s Dolby Vision i Dolby Atmos tehnologijama. Ove tehnologije zajedno s Philips Ambilight značajkom, koja omogućuje da LED svijetla na pozadini zaslona emitiraju boje sa zaslona na zid u stvarnom vremenu, osigurat će gledanje Apple TV+ sadržaja u visokoj kvaliteti i kreirati iskustvo kao iz kina.

Apple TV aplikacija dostupna je u više 100 zemalja. Neke značajke nisu dostupne na svim područjima ili na svim jezicima, a napomenimo da je u Hrvatskoj dostupan uglavnom sinkronizirani sadržaj. Neki modeli Philips Android televizora nisu dostupni u svim zemljama, a na službenoj stranici www.philips.com/tv korisnici mogu saznati koji modeli su dostupni na određenom području.

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT