Apple želi da cijeli svijet gleda predstavljanje novog iPhonea; prezentacija uživo ide preko YouTubea

I to se dogodilo. Nakon godina i godina namjernog ograničavanja prezentacije uživo novog iPhonea na vlastitu korisničku bazu, Apple je odlučio okrenuti ploču. Naime, live stream Appleovog eventa ranije je bilo moguće gledati isključivo na Safariju, da bi vremenom isto omogućio i na Microsoftovom Edge pregledniku, ali isključivo putem vlastitog weba.

Ove godine Apple će napraviti presedan i gledanje prezentacije omogućiti putem YouTubea. Ovakav scenarij se do prije par godina smatrao nemogućim, budući da je Google jedan od Appleovih najvećih rivala, no s obzirom na globalni pad prodaje smartfona, a posebice pad tržišnog udjela iPhonea, širenje dostupnosti se čini kao logičan korak.

Tako će predstavljanje novog iPhonea od sada biti moguće gledati na doslovno svim smartfonima, tabletima i računalima, uključujući Android, Windows Phone, odnosno sve platforme koje podržavaju YouTube.

Appleov šou će se održati u utorak 10. rujna u 19:00 po našem vremenu, a moći ćete ga pratiti na sljedećem linku, a možete podesiti i podsjetnik da ne prepoustite veliki događaj.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT