Asos u Rijeci nudi brzi iPhone servis, popravke ostalih Apple uređaja i matičnih ploča mobitela

Apple servis

Živite u Rijeci i koristite Apple uređaje? Tada ste vjerojatno upoznati s uslugama Asos servisa, koji obavlja popravke svih vrsta Appleovih proizvoda. Ukoliko neki od vaših ljubimaca naiđe na poteškoće koje ne možete otkloniti sami ili ako se baš pokvari, Asos servis je mjesto gdje ćete upoznati ekipu koja će vam svojim stručnim savjetima rado izaći u susret.

Tako će Asosov iPhone servis otkloniti svaki kvar na vašem iPhoneu bilo koje generacije, što vrijedi i za iPade. Za iPhone postoji još i brzi servis, što će dobro doći mnogima koji se od svog ljubimca ne mogu odvojiti na dulje vrijeme. Naime, brzi servis će, ovisno o kvaru, uređaj popraviti u roku od pola sata do sat vremena, koristeći pri tom isključivo originalne dijelove uz jamstvo od šest mejseci.

Također, Asos Apple servis će se pobrinuti za ispravan rad i popravak vaših iMac i Macbook računala.

Dodajmo i to da Asos servis uspješno popravlja kvarove na matičnim pločama mobitela, a uz Apple, nude i usluge popravka za HTC, Samsung, LG i Nokia uređaje.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, posjetite i Asosovu Facebook fan stranicu, gdje ćete u kratkom roku dobiti odgovor na sve vaše upite.

 
 

Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT