Belle Refresh nadogradnja za Nokije N8, E7, C7, X7…

Nokia je na službenom forumu objavila da je počela izdavati nadogradnju na Symbian Nokia Belle Refresh za modele N8, E7, C7, X7, C6-01 i Oro. Belle Refresh donosi novi web preglednik s poboljšanom podrškom za web aplikacije temlejne na HTML5 tehnologiji te nove widgete za početni zaslon Tu su još Microsoft Office Mobile aplikacija i Nokia Maps Suite 2.0.

Nadogradnja će biti omogućena putem OTA (Over-The-Air) ili Nokia Suite alata, a dostupnost će ovisiti o regiji i operateru. Prvi su na redu slobodni uređaji.

Via

 
      
  • R.

    Eto. I što fali tome Symbianu? Nokia ne bi ništa izgubila da je paralelno nastavila s razvojem neke buduće verzije Symbiana.

  • Ilovesymbian

    Smatram da je symbian jako dobar i stabilan OS samo što nije ušminkan kao ostali mobilni OS-evi. Imam mob sa symbianom koji ne gasim mjesecima/godinama i radi bez problema, dok sam mobitele s ostalim OS-ovima morao malo malo gasiti/paliti (ili čak nerijetko vaditi bateriju) zbog blokiranja ili smrzavanja!

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]